A felhasználóbarát működés érdekében az oldalon sütiket (cookies) használunk. További részletek

Elfogadom
Menü

Ez a számodra legjobb ásványkő - horoszkópod szerint

Ez a számodra legjobb ásványkő - horoszkópod szerint

Az ásványkövek hatással vannak ránk. Van köztük olyanok, amelyek a karrierünkre, anyagi helyzetünkre és személyes életünkre vannak jó hatással, de vannak olyanok is, amelyek segítségével betegségeinket tudjuk kúrálni.

Ásványkő - horoszkóp, vérmérsékleti típusok szerint

Horoszkópok

A Nyugati horoszkóp a csillagjegyeket a négy elem alapján osztja fel: vannak a Tűz, a Föld, a Levegő és a Vízjegyűek. Az elemeknek is van bizonyos minősége, amely meghatározza az egyes csillagjegyek karakterét.

Ezek alapján a tüzes jegyek a KOS, OROSZLÁN, NYILAS. Ők szenvedélyesek, túlfűtöttek, indulatosak. A gyors fellobbanást egy Ametisztből készült karkötő enyhítheti. A tüzes jegyek mindemellett újítók, kreatívak, kommunikatívak is. Az úttörőmunkában az Aventurin segítheti őket, míg a megfelelő kommunikációt a Karneol segítségével érhetik el.

A földjegyek, akik inkább melankolikus temperamentumúak, lassabbak, hagyománytisztelőek, állhatatosak. Ők a SZŰZ, BAK és a BIKA. Nagyon éleslátóak, stabilak de nehezen kockáztatnak, lassan formálódnak. A Borostyán, a Hegyikristály és a Citrin segíthet nekik a stabilitás megőrzésében és az anyagi növekedésben, változásban.

Ásvány karkötők
Citrin - a citromsárga színű karkötő, a narancsos színű pedig Karneol

A levegős jegyek az IKREK, MÉRLEG, VÍZÖNTŐ. Ők érzékenyek, gondoskodók, befelé fordulóak, Empatikus munkakör illik jól hozzájuk, jól kommunikálnak. Azonban eléggé kiszámíthatalanok, amely a belső bizonytalanságukból ered. Üzleti téren szerencsések, függetlenek. Az ásványok közül az Akvamarin segít számukra kiegyensúlyozottabbá válni, és jobban meg tudnak nyílni általa. Csökkenti a levegős jegyek szorongását. A Jade is hasznos lehet számukra, mert erősíti bennük a szeretetet, segít az önkifejezésben és harmóniát teremt.

A vizes jegyűek a RÁK, SKORPIÓ, HALAK. Ők a legérzékenyebbek, bezárkózóak, igénylik a gondoskodást, ők is gondoskodóak. Empatikusak, amely miatt nem mindegy milyen munkakörben dolgoznak. Gyakran van hangulatingadozásuk. Számukra Rózsakvarc teremt szeretetet, a gondoskodás és harmónia érzését váltja ki belőlük. A Tigrisszem segít a tisztánlátásban. A Turmalin növeli az önállóságukat, erővel és energiával tölti fel őket. Illetve megszilárdítja a barátságot és a szerelmet.

Rózsakvarc ásvány karkötők
Rózsakvarc karkötők

 

Forrás: Lótusz - a nyugalom szigete - blog

Tartalomhoz tartozó címkék: blog

Keresés