Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítási információk

Kiszállítás:
Foxpost: 1.199 Ft
GLS csomagpont: 1.199 Ft
GLS házhozszállítás: 1.399 Ft

Fizetési módok:
Bankkártyás fizetés: ingyenes
Hagyományos banki átutalás: ingyenes
Utánvét: 400 Ft

9999 Ft felett, előre fizetés, és utánvétel esetén is
 ingyenes
 

Az RMékszer.hu 1 munkanapos szállítási határidőt garantál Magyarország területén belülre, HA:

  • a GLS futárszolgálatot választod;
  • rendelésedet hétköznap 12:00-ig leadod az interneten;
  • a termék(ek) raktáron van(nak), azaz nem egyedileg készített vagy gravírozott terméket rendelsz;
  • telefonszámod helyesen rögzítetted;
  • és az általad megadott szállítási címen elérhető vagy.


Szállítási költségek

I. A megrendelt termék / belföldi (Magyarország) házhozszállítás díjának fizetési módja:
A megrendelés értékét banki előre utalással, online bankkártyás fizetéssel, vagy a csomag átvételekor kell kifizetned. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló email alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedj megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérd jegyzőkönyv felvételét és ne vedd át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

 

 1. Házhozszállítás futárszolgálattal, információk:
Webshopunk megrendeléseit a GLS futárszolgálata teljesíti. A csomagok kézbesítése kizárólag munkanapokon történik. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodsz otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg. 
Kizárólag abban az esetben rendeld meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudod fizetni annak díját a futárnak! A rendelés újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!  További információkért a GLS futárszolgálatról -->  Klikk ide!

   Futárszolgálat (GLS) elérhetőségei:
Telefon (munkanapokon 7-20 óra között): (+36 29) 88 67 00 és (+36 20) 890 0660

   Házhozszállítás díjszabása:
 - Banki átutalással előre, vagy online bankkártyás fizetéssel: 1399 Ft
 - Utánvéttel: 1799 Ft

 2. Foxpost csomagautomatás szállítás, információk:
A FOXPOST csomagautomaták segítségével egyszerűen, időtakarékosan és kényelmesen veheted át online rendelt ékszereidet, összekötve a napi bevásárlást a csomagátvétellel. Mindezt ott, ahol neked épp útba esik! Válaszd ki azt a bevásárlóközpontot, ahol a leggyakrabban megfordulsz, azaz ahol neked a legkényelmesebb átvenni a csomagot. A FOXPOST automaták országszerte elérhetőek, a legnépszerűbb helyeken, így biztosan megtalálod azt, amelyik neked épp útba esik. Add meg a mobilszámod. Nyugalom, nem fognak ok nélkül hívogatni! Egy kizárólag számodra hozzáférhető, egyedi kódot küldenek neked, amivel az automata ajtaját ki tudod majd nyitni. A bevásárlóközpontok légkondicionált belső tereiben lévő automaták megóvják a küldeményeket a fagytól, hőségtől, párától és portól. Biztonságban tudhatod, amíg dolgozol vagy alszol - az átvételkor pedig garantálta tiszta és sértetlen csomag fog várni rád. Az automatát SMS-ben kapott egyedi kódoddal nyithatod ki. Ennél simábban nem is mehetne!  További információkért a Foxpostról -->  Klikk ide!

FONTOS!!! A csomagok tárolási ideje 3 nap (megérkezéstől számítva), azaz 3 napod lesz átvenni a csomagod az automatából. Kérünk, hogy figyelj erre, ha ezt a szállítási módot választod!

   Foxpost csomagautomatás szállítás díjszabása:
 - Banki átutalással előre, online bankkártyás fizetéssel: 1199 Ft
 - Csomagautomatánál bankkártyával fizetve: 1599 Ft

 3. GLS csomagpontos szállítás, információk:
Magyarországon több mint 550 GLS CsomagPont üzemel. A csomagfeladó helyek különböző profilú üzletekben találhatók. A GLS CsomagPontok többségében 10.00 és 20.00 óra között vannak nyitva, de sok közülük már korábban is az ügyfelek rendelkezésére áll. Amikor a csomagod megérkezett az általad választott csomagpontba, akkor kapni fogsz egy SMS-t, hogy átvehető.  További információkért a GLS CsomagPontról -->  Klikk ide!

   GLS csomagpontos átvétel díjszabása:
 - Banki átutalással előre vagy online bankkártyás fizetéssel fizetve: 1199 Ft
 - Utánvéttel: 1599 Ft

 

II. A megrendelt termék / nemzetközi házhozszállítás díjának fizetési módja:
A megrendelés értékét banki előre utalással, vagy  Paypallal kell kifizetned. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője, és visszaigazoló email alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedj megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérd jegyzőkönyv felvételét és ne vedd át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

 
Házhozszállítás futárszolgálattal, információk:

Webshopunk megrendeléseit a GLS futárszolgálata, illetve nemzetközi partnerei teljeíti. A csomagok kézbesítése kizárólag munkanapokon történik. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodsz otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg.
További információkért a GLS futárszolgálatról -->  Klikk ide!

   Futárszolgálat (GLS) elérhetőségei:
Telefon (munkanapokon 7-20 óra között): (+36 29) 88 67 00 és (+36 20) 890 0660

   Házhozszállítás nemzetközi díjszabása:
 - Banki átutalással előre vagy  PayPallal előre fizetve: 
        3.500 Ft ( Szlovákia(1); Szlovénia; Ausztria; Csehország; Románia; Horvátország(2) )
        3.600 Ft ( Lengyelország; Németország(2); Belgium; Hollandia; Luxemburg; Bulgária )
        5.500 Ft ( Dánia(3); Franciaország; Olaszország(3-5); Nagy-Britannia; Írország(5) )
        8.000 Ft ( Litvánia(3); Lettország(4); Spanyolország(4-6); Svédország(4-7); Észtország; Málta(5); Görögország; Portugália; Finnország(5-7) )

(Az országok nevei mögött zárójelben a szám a várható szállítási időket jelöli munkanapban.)

Az oldal tetejére