A felhasználóbarát működés érdekében az oldalon sütiket (cookies) használunk. További részletek

Elfogadom
Menü

Szállítási információk

Szállítási költségek
I. A megrendelt termék / belföldi (Magyarország) házhozszállítás díjának fizetési módja:
A megrendelés értékét banki előre utalással, online bankkártyás fizetéssel, vagy a csomag átvételekor kell kifizetned. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló email alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedj megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérd jegyzőkönyv felvételét és ne vedd át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

 

 1. Házhozszállítás futárszolgálattal, információk:
Webshopunk megrendeléseit a GLS futárszolgálata teljesíti 2 munkanapon belül. A csomagok kézbesítése kizárólag munkanapokon történik. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodsz otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg. 
Kizárólag abban az esetben rendeld meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudod fizetni annak díját a futárnak! A rendelés újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!  További információkért a GLS futárszolgálatról -->  Klikk ide!

   Futárszolgálat (GLS) elérhetőségei:
Telefon (munkanapokon 8-20 óra között): +36 1 802 0265 

   Házhozszállítás díjszabása:
 - Banki átutalással előre, vagy online bankkártyás fizetéssel: 899 Ft
 - Utánvéttel: 1199 Ft

 2. Foxpost csomagautomatás szállítás, információk:
A FOXPOST csomagautomaták segítségével egyszerűen, időtakarékosan és kényelmesen veheted át online rendelt ékszereidet, összekötve a napi bevásárlást a csomagátvétellel. Mindezt ott, ahol neked épp útba esik! Válaszd ki azt a bevásárlóközpontot, ahol a leggyakrabban megfordulsz, azaz ahol neked a legkényelmesebb átvenni a csomagot. A FOXPOST automaták országszerte elérhetőek, a legnépszerűbb helyeken, így biztosan megtalálod azt, amelyik neked épp útba esik. Add meg a mobilszámod. Nyugalom, nem fognak ok nélkül hívogatni! Egy kizárólag számodra hozzáférhető, egyedi kódot küldenek neked, amivel az automata ajtaját ki tudod majd nyitni. A bevásárlóközpontok légkondicionált belső tereiben lévő automaták megóvják a küldeményeket a fagytól, hőségtől, párától és portól. Biztonságban tudhatod, amíg dolgozol vagy alszol - az átvételkor pedig garantálta tiszta és sértetlen csomag fog várni rád. Az automatát SMS-ben kapott egyedi kódoddal nyithatod ki. Ennél simábban nem is mehetne!  További információkért a Foxpostról -->  Klikk ide!

FONTOS!!! A csomagok tárolási ideje 3 nap (megérkezéstől számítva), azaz 3 napod lesz átvenni a csomagod az automatából. Kérünk, hogy figyelj erre, ha ezt a szállítási módot választod!

   Foxpost csomagautomatás szállítás díjszabása:
 - Banki átutalással előre, online bankkártyás fizetéssel: 599 Ft
 - Csomagautomatánál bankkártyával fizetve: 899 Ft

 3. GLS csomagpontos szállítás, információk:
Magyarországon több mint 550 GLS CsomagPont üzemel. A csomagfeladó helyek különböző profilú üzletekben találhatók. A GLS CsomagPontok többségében 10.00 és 20.00 óra között vannak nyitva, de sok közülük már korábban is az ügyfelek rendelkezésére áll. Amikor a csomagod megérkezett az általad választott csomagpontba, akkor kapni fogsz egy SMS-t, hogy átvehető.  További információkért a GLS CsomagPontról -->  Klikk ide!

   GLS csomagpontos átvétel díjszabása:
 - Banki átutalással előre vagy online bankkártyás fizetéssel fizetve: 599 Ft
 - Utánvéttel899 Ft

 4. Személyes átvétel székhelyünkön - 2233 Ecser, Szegfű utca 14. - információk:
Ingyenesen átveheted megrendelésed székhelyünkön (2233 Ecser, Szegfű utca 14.) minden hétköznap 9 és 17 óra közöttEbben az esetben természetesen nem számítunk fel szállítási költséget, viszont megrendelésed csak banki átutalással, vagy online bankkártyás fizetéssel van lehetőséged kiegyenlíteni. Kérjük, fizetés után várd meg, amíg email útján jelzünk, hogy a megrendelt alkotások átvehetőek! Megnézem térképen!
 

II. A megrendelt termék / nemzetközi házhozszállítás díjának fizetési módja:
A megrendelés értékét banki előre utalással, vagy  Paypallal kell kifizetned. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője, és visszaigazoló email alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedj megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérd jegyzőkönyv felvételét és ne vedd át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

 
Házhozszállítás futárszolgálattal, információk:

Webshopunk megrendeléseit a GLS futárszolgálata, illetve nemzetközi partnerei teljeíti. A csomagok kézbesítése kizárólag munkanapokon történik. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodsz otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg.
További információkért a GLS futárszolgálatról -->  Klikk ide!

   Futárszolgálat (GLS) elérhetőségei:
Telefon (munkanapokon 8-20 óra között): +36 1 802 0265 

   Házhozszállítás nemzetközi díjszabása:
 - Banki átutalással előre vagy  PayPallal előre fizetve: 
        2.900 Ft ( Szlovákia(1); Szlovénia; Ausztria; Csehország; Románia; Horvátország(2) )
        3.000 Ft ( Lengyelország; Németország(2); Belgium; Hollandia; Luxemburg; Bulgária )
        4.900 Ft ( Dánia(3); Franciaország; Olaszország(3-5); Nagy-Britannia; Írország(5) )
        7.400 Ft ( Litvánia(3); Lettország(4); Spanyolország(4-6); Svédország(4-7); Észtország; Málta(5); Görögország; Portugália; Finnország(5-7) )

(Az országok nevei mögött zárójelben a szám a várható szállítási időket jelöli munkanapban.)

Keresés