Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Visszaküldés

Ne felejtsd el, hogy csak azokat a termékeket lehet visszaküldeni, amelyeken nincs használatra utaló jel.


Alapvető információk

  • Csomagold be biztonságosan a visszaküldeni kívánt termék(ek)et, rakd be mellé(jük) a kitöltött és aláírt visszáru nyomtatványt! Ha nem találod a nyomtatványt, töltsd le innen!
  • Amint Központunkba visszaérkezik a csomagod és egyúttal feldolgoztuk kérelmed, e-mailben értesítünk. Amennyiben eredeti, kifogástalan állapotban kerül(nek) vissza hozzánk a termék(ek), a jóváhagyást követően visszafizetjük a vételár(uk)at. A visszáru folyamat előreláthatólag 10-14 napot vesz igénybe (kivéve vis maior esetén).


Fontos tudnivalók

  • Ne felejtsd el, hogy utánvétes csomagot nem tudunk átvenni tőled, ezért arra kérünk, hogy beszedendő összeget semiképpen se írj rá a csomagra!
  • Attól függően, hogy a rendelés leadásakor melyik fizetési módot választottad, a vételárat oly módon is kapod vissza. Ha készpénzben fizettél a termék(ek)ért, a vételárat a visszáru nyomtatványon feltüntetett bankszámlára utaljuk vissza. Ha az OTP Simple fizetési rendszerén vagy hagyományos átutalással vagy PayPalon keresztül fizettél, a pénzt elsősorban ezeken a fizetési platformokon keresztül kapod vissza.
Az oldal tetejére