A felhasználóbarát működés érdekében az oldalon sütiket (cookies) használunk. További részletek

Elfogadom
Menü

Varázsló kerestetik!

Ékszereket alkotó mosolyvarázslót keresek!

 

Drága Alkotók!
 

Ha ismeritek az R.M.ékszert, akkor bizonyára olvastátok már valamelyik felületünkön a küldetést: „Minden alkotó arról ábrándozik, hogy abból élhet, amit igazán szeret csinálni. A mi célunk, hogy minden készítőnknek valóra váltsuk az álmát, valamint, hogy egyre több emberhez eljuttassuk ezt a varázslatot, amit Ők hagynak magukból ezekben az ékszerekben és kiegészítőkben.”
 

Az R.M.ékszer már túl van az 5. születésnapján; az alapgondolat nem változott az évek alatt, csak az út vált egyre tisztábbá. Számos alkotónk van, aki a kezdetek óta velünk lélegzik és gondolkodik, és nem titok, hogy többekkel békésen elváltak az útjaink: mert másként gondolkodtunk vagy mert másfelé vitte őket a magánéletük. Rengeteg tapasztalatot szereztem, amit minden jelenlegi és egykori Varázslómnak is köszönök! Úgy érzem, most ismét nyitott vagyok az újdonságokra!
 

EZÉRT MEGNYITOM A LEHETŐSÉGET ELŐTTETEK, HOGY ALKOTÓNAK/VARÁZSLÓNAK JELENTKEZZETEK!
 

Szeretem az alkotóinkat Varázslóknak nevezni, hiszen az ékszereikben történet, szeretet, odafigyelés lakik, Ők azok, akik a gondolatot testté öltik.
 

Jelentkezz közénk:

  • ha minőségi, egyedi ékszereket, kiegészítőket, ékszertartókat készítesz
  • ha az általad képviselt technikát magas szinten birtoklod
  • ha szíved és lelked beleteszed minden munkádba
  • ha nem szeretnél az adminisztrációval foglalkozni, csak az alkotásnak szentelnéd az időd
  • ha tudsz csapatban gondolkodni, és úgy érzed, szívesen látnád a márkád az R.M.ékszer védőszárnyai alatt
  • ha szeretnél szintet lépni az ékszerkészítésben és –értékesítésben


Megkértük több Varázslónkat is, meséljék el Nektek, mit jelent számukra az R.M.ékszer.
 

Györgyné Pirger Kata – drótékszerek

„2018 januárjától kizárólagossága van az R.M.ékszernek a termékeimen, a 2011 óta építgetett márkám, az ÉkszerAce teljesen beépült. Féltem attól, hogy megszűnök, mint alkotó, és lekorlátozódik a készítés egyes ékszerekre. Szerencsére nem így történt! Sokat jelent nekem, hogy látom a visszajelzéseket a munkámra a vásárlóktól, és hogy az alkotói csoportban is támogató közeg vesz körül.”

 

Csepeli-Kvaszta Edit – bakelit, plexi és falemez ékszerek

„Meskán és kisebb boltokban értékesítettem az ékszereimet korábban. Aztán az egyik üzlet bezárt. Azon a napon, amikor visszahoztam onnan a termékeket, akkor jött szembe egy hirdetése az R.M.ékszernek. Tetszett, és írtam egy üzenetet Mártinak. Pont kerestek alkotókat. Olyan lelkesedéssel fogadott Márti, hogy öröm volt az együttműködésbe belegondolni.”

 

Bajzátné Magda Melinda – gyöngyház ékszerek

„A magam örömére kezdtem el fekete-fehér motívumokat rajzolni, festeni. A gyöngyházban találtam meg azt az alapanyagot, ami együtt elegáns hatást hozott. Akkor tudom önmagam adni, ha a motívumok belülről jönnek. Nekem mindig probléma volt a marketing, a vásározás, hiába tetszettek az ékszereim másoknak, nem találtam a helyem. És akkor jöttek Mártiék.”

 

Barabás Anita – gyanta ékszerek

„Nagyon szeretem az R.M.ékszert, már 4 éve az életem része. Inspiráló számomra a közösség, az csapat új ékszerei, de sokszor a vevők is diktálnak, segítik a továbblépést. Klassz dolog, hogy én csak azzal foglalkozom, hogy gyűjtögetem a növényeket, tervezek, tárolgatom, rakosgatom őket, képzelődök, öntöm, vágom, csiszolom, szerelem; és miután átadom, izgulok, hogy felkerüljenek a képek. Gyönyörködöm bennük, aztán várom, mi az első, ami a legjobban tetszik a vevőknek.”

 

Most jöhetne a szöveg, hogy „Amit mi kínálunk…” De azt meghagyjuk az álláshirdetéseknek. Mi mások vagyunk! Szeretettel vesszük körül egymást és a vásárlóinkat is! Titkunk az őszinteség, a nyitottság és a nyílt kommunikáció! Várjuk a jelentkezésed!
 

Rangits Márta

 

FONTOS! Ha minden kérdésünkre válaszoltál, akkor kérdőívünk végén a "Jelentkezem" gombra klikkelve tudod elküldeni nekünk válaszaidat.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog

Keresés