Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Neked mi a születésköved?

Neked mi a születésköved?

"A szanszkrit bölcsek már ötezer évvel ezelőtt hittek abban, hogy az egyes születésszámok energiáit támogatják bizonyos kristályok rezgései, éppen ezért a kilenc születésszámhoz kilenc drágakövet társítottak. Ezek a Születéskövek képesek felerősíteni benned az adományként kapott jó tulajdonságokat, ezért a belőlük készült ékszereink az úgynevezett YANTRA boldogságékszerek.

A születésedhez rendelt számodat - születésszám, sorsútszám - a születési dátumodból számolhatod ki, ezt a számot úgy kapod meg, hogy születési dátumod számjegyeit össze kell adnod, majd megismételni a kapott szám számjegyeinek összeadását egészen addig, míg egyjegyű számot kapsz
 
Például, ha születésed dátuma: 1969. 09. 29., akkor a számítás a következő:
 
1+9+6+9+0+9+2+9=45
 
4+5=9 - vagyis a születésszám a kilenc.
 
 
Ha a születésszámod 1, akkor a Te drágaköved a gránát.
Kattints ide gránát ékszereinkért!
 
 
Ha a születésszámod 2, akkor a Te drágaköved a holdkő.
Kattints ide holdkő ékszereinkért!
 
 
Ha a születésszámod 3, akkor a Te drágaköved a citrin.
Kattints ide citrin ékszereinkért!
 
 
Ha a születésszámod 4, akkor a Te drágaköved az akvamarin.
Kattints ide akvamarin ékszereinkért!
 
 
Ha a születésszámod 5, akkor a Te drágaköved a karneol.
Kattints ide karneol ékszereinkért!
 
 
Ha a születésszámod 6, akkor a Te drágaköved a rózsakvarc.
Kattints ide rózsakvarc ékszereinkért!
 
 
Ha a születésszámod 7, akkor a Te drágaköved az olivin.
Kattints ide olivin ékszereinkért!
 
 
Ha a születésszámod 8, akkor a Te drágaköved a iolit.
Kattints ide iolit ékszereinkért!
 
 
Ha a születésszámod 9, akkor a Te drágaköved az ametiszt.
Kattints ide ametiszt ékszereinkért!
 
 
Születésed napja nem volt véletlen, hiszen ezen a napon dőlt el, hogy milyen különleges képességekkel ruházott fel a sors. Ha ezekre az erősségeidre építesz, jobban fogod érezni magad, és harmonikusabb leszel. Az egyéni születésszámod mutatja meg, hogy milyen fontos feladattal érkeztél a Földre, ennek segítségével rátalálhatsz eddig rejtett képességeidre is.
 
 
 
Csakrák és drágakövek
 
Az ókori keleti orvoslás, a mai napig élő hagyományokkal működő ájurvéda szerint a tested egészségét a csakráid állapota jelentősen befolyásolja. A csakráid energiával való feltöltöttségét pedig a lelkiállapotod javíthatja vagy ronthatja. Jól ismert példa, hogy akit túlhajszolnak a munkahelyén, de ezt nem képes kimondani, kiállni önmagáért - energiablokk a torokcsakrában -, azt gyakran láz és torokgyulladás dönti le a lábáról. A szanszkrit hagyományok szerint egyes valódi kristályok rezgése képes a hozzá csatlakozó csakrát energiával feltölteni és harmonizálni.
 
Ha gondozod a kristályodat, rendszeresen megtisztítod, meditálsz vele, kéréseket intézel hozzá, pozitív gondolatokkal feltöltöd, akkor valódi talizmánná varázsolod az ékszeredet. Cserében a drágakő „felhangolja” a csakrádat, akár egy hangszert. Az így „megtisztított” csakrák erősítik az optimizmusodat, az önértékelésedet, az önbizalmadat, a szeretetre való készségedet, amely tulajdonságok bizonyítottan javítják az immunrendszered működését és a lelki harmóniádat."
 
 
Tartalomhoz tartozó címkék: blog
Az oldal tetejére