Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Enyhítsd a fejfájásod ásvánnyal!

Lótusz
Enyhítsd a fejfájásod ásvánnyal!

Az egyik leggyakoribb fájdalom a fejfájás. Van, hogy csak belehasít a fájdalom, de az is lehet, hogy már eleve nyomottan, fáradtan és durva fejfájással ébredünk fel.

A legelső, amit megtehetünk, hogy iszunk egy jó nagy pohár vizet. A víz helyrehozza a folyadék háztartásunkat, és legtöbbször a fejfájás is elmúlik.

Ha a stressz, idegeskedés miatt vagyunk feszültek, akkor először is meg kell nyugodni, el kell lazulni. Ahhoz, hogy nyugodt, egyensúlyi állapotot elérjük, a blokkokat feloldjuk nyugodt környezetre, pihenésre van szükségünk. Ha viszont a fenti házi praktikák nem válnának be, akkor bevethetjük az ásványkövek gyógyító erejét is.

 

Mely ásványkövek segítenek a fejfájás enyhítésében?

Fejfájás

Akvamarin: az akvamarin erősen spirituális kő. Segít összehangolni a csakrákat, tisztítja a gondolatokat. Lecsendesíti a cikázó gondolatokat, nyugtat. Ha fáj a fejünk, a felesleges gondolatokat elűzi, az idegeket lenyugtatja. Oldja a blokkokat. A fejfájás az ásványkő viselése hatására csökkenhet.
Kukkantsd meg akvamarin ékszereinket!

Ametiszt: stabilizálja a vérnyomást, stresszoldó, spirituális védelmező kő. Serkenti az immunrendszer működését, kiegyensúlyozottá tesz. Általános fájdalomcsillapító hatású, és a migrénes fejfájást nagyon hatékonyan csökkenti. Biztonságérzetet ad, védelmez.
Kukkantsd meg ametiszt ékszereinket!

Fejfájás, féloldali fájdalom esetén is, vagy épp a homloktájéki fejfájás esetén hatásos.

Ásványok

 

Borostyán: sokoldalú, izgalmas ásványkő. Gyulladáscsökkentő hatású, véd a fertőzések ellen, a negatív energiák ellen, és segít beindítani a szervezet öngyógyító mechanizmusait. Serkenti az agyi funkciókat, ezzel csökkentve a fejfájást.
Kukkantsd meg borostyán ékszereinket!

Féloldali fejfájás esetén.

 

Hegyikristály: az egyik legerősebb és legsokoldalúbban használható ásványkő. Hatással van az agyi funkciókra, védelmez, tisztít. Méregtelenítő hatású, általános fájdalomcsillapító. Csökkenti a depressziót, nyugtatja az idegeket. Feloldja a blokkokat a szervezetben.
Kukkantsd meg hegyikristály ékszereinket!

Általánosan segít a fejfájás csillapításában.

 

Az ásványkövek használata súlyos betegség esetén orvosi felügyeletet igényel!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog
Az oldal tetejére