Az oldalunk fejlesztéséhez (tripla csokis) sütiket használunk. Nézd meg a szabályzatunkat.

SZUPER!
Menü

Ásványkövek a babavárás idejére

Lótusz
Ásványkövek a babavárás idejére

Babát szeretnél, de már régóta nem jön össze? Már terhes vagy és szeretnél a babádnak minden jót megadni, amíg a pocakodban van? Akkor válaszd az ásványköveket!

A fogantatás elősegítése
 

Ha régóta próbálkoztok, és eddig valahogy nem jött össze a baba, akkor próbáld ki az ásványkövek segítségét is. Mely ásványok hatnak a baba fogantatására pozitívan? Az alábbiak:

A vörös korallt az anyák kövének is nevezik. Egy erős védelmező kő, amely segít a meddőségben, hatásos a vérszegénységre, és jótékonyan hat a női ivarszervekre is: enyhíti a menopauza tüneteit, erősíti a szexuális vágyat, beállítja a menstruációt és megkönnyíti a szülést.

Azt mondják, hogy minden fejben dől el. Tehát, ha valaki fél, vagy ráparázik a babavállalásra, akkor még kevésbé jön össze a bébi. Azért hogy nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb legyen a leendő anyuka, akkor a zöld jáde nyugalma, béketeremtő ereje segítheti.

A holdkő tipikusan a meddő nők ásványköve. Igazi női kő, amely pozitívan hat a hormonháztartásra, a menstruációs zavarokra.

Nyugalom és béke, szeretet áramoljon a terhesség idején
 

A fogantatásért bevetett ásványköveket továbbra is használhatjuk, de kiegészíthetjük még néhány nőies, szeretet árasztó, gyógyító ásványokkal.

A rózsakvarc a szeretet köve, amely szeretetet, jóságot, kiegyensúlyozottságot, nyugalmat áraszt. A vitákat tompítja, javítja az emberi kapcsolatokat.

A hegyikristály is erős ásványkő, de nem agresszíven védelmez. Minden más ásványkő hatását megsokszorozza. Igazi jolly joker.

A citrinnel a védelmet, a szerencsét és a bőséget erősíthetjük magunkban, magunk körül.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog

Keresés