A felhasználóbarát működés érdekében az oldalon sütiket (cookies) használunk. További részletek

Elfogadom
Menü

Ásványkövek, amelyek segítik a munkát

Lótusz
Ásványkövek, amelyek segítik a munkát

Vannak munkahelyek, amelyek sterilek, semmi személyes tárgyat nem vihetsz be magaddal. De szerencsére azért olyanok is léteznek, amelyek (észszerű kereteken belül) megengedik a munkavállalóknak, hogy néhány személyes tárgyat elhelyezzenek maguk körül azért, hogy kényelmesebbnek, otthonosabbnak érezzék azt a helyet, ahol szinte több időt töltenek, mint otthon.

Az ilyen személyes holmik lehetnek kabalák, meg mindenféle cukiság is, de miért ne lehetne inkább ásványkő? Ezek még segíthetik a karrierünket, a kreativitásunkat, vagy a bevételünk növekedését is!

 

Mely ásványköveket célszerű elhelyezni a munkahelyünkön?
 

 1. Biztos mindenki dolgozott már olyan helyen, ahol tök jó volt a fizetés, a munka se volt rossz, de a munkatársak között széthúzás volt, nem volt jó a munkahelyi légkör. Ilyenkor segíthet a rózsakvarc - mely a szeretet köve. Nem azt mondom, hogy mindenkit szeretnünk kell!!! De ha békés, szeretettel teli légkörben dolgozunk, az pozitívan hat teljesítményünkre, közérzetünkre. 

  Rózsakvarc elhelyezése abban az esetben nagyon hasznos, ha emberekkel kell foglalkoznunk. A kommunikációban a türkiz segíthet.

  Rózsakvarc Türkiz


   
 2. Amennyiben olyan helyen dolgozunk, ahol minden tök szuper, 'jófejek' a kollégák, szeretjük a munkakörünket, de nem vagyunk megelégedve a juttatásainkkal, vagy az előmenetelünkkel, akkor vessük be a következő ásványok „erejét”.

  A citrin szerencsebevonzó, a gazdagság elérését segítő ásványkő, erősíti önbizalmunkat, pozitívvá tesz. Az aventurin segít új dolgok bevezetésében, a jó előmenetel elérésében. Optimistává tesz, így még több jó dolgot magunkhoz vonzhatunk vele.

  Citrin Aventurin


   
 3. Bármennyire is jó a légkör, szuper a fizetés, nem árt védenünk magunkat. A legjobb ásványkövek, melyek a védelmünket szolgálják az ametiszt, és a karneol. Az ametiszt nyugtat, higgadttá és átgondolttá tesz. A karneol az összes többi ásványkövet tisztítja, ezért is jó, ha belőle is tartunk magunknál.

  Karneol Amazonit

  A legtöbb munkahelyen már számítógépen folyik a munka, mely sugároz… Az elektroszmog hatását enyhítheti az amazonit ásványkő elhelyezése.
Tartalomhoz tartozó címkék: blog

Keresés