A felhasználóbarát működés érdekében az oldalon sütiket (cookies) használunk. További részletek

Elfogadom
Menü

Meglepetés csomagok

Már sok éve kacérkodom a gondolattal, hogy megalkossunk egy olyan ékszerdobozkát, ami meglepetés termékekkel jelenik meg. Amolyan zsákbamacska jelleggel.

Na, de hogyan is képzeljük el ezt az egészet?
 

Fontos szerepet kap benne a hármas szám! Három havonta tematikus tartalom mentén töltjük meg szépségekkel az ékszerdobozod. Tehát minden box eltérő téma köré fog épülni, és más-más kézműves fog munkálkodni a tartalmán! Három ékszert, illetve kiegészítőt fog tartalmazni, amiket kizárólag a boxot megrendelőknek készíttetünk el.
 

A box limitált, tehát nem tudsz belőle utánrendelni, illetve a belekerülő modellek sem lesznek soha kaphatóak! Fontosnak tartom ugyanis, hogy teljesen egyedi és limitált kollekciókhoz juttathassunk benneteket.
 

Szeretnénk az uraknak is kedveskedni, ezért férfi változatban is készülni fog minden megjelenés alkalmával adott példányszámú box. Szóval srácok, Rátok is gondoltunk ám!
 

Csajok, Ti pedig ne habozzatok, mert ha nincs ötletetek, hogy mit ajándékoznátok párotoknak, barátnőiteknek, akkor hajrá, a box tökéletes ajándék is!

 

Köszönjük, hogy megrendeléseddel hazai alkotók munkáját támogatod!

Rendezés:

Keresés