A felhasználóbarát működés érdekében az oldalon sütiket (cookies) használunk. További részletek

Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > >

Blogunk

R.M. ékszer alkotóműhely blogját olvashatod, ahol több mint 20 magyar kézműves munkálkodik. Blogunkban sok hasznos információt megtalálsz rólunk és munkáinkról. Érdemes végigböngészni minden tartalmat, hogy megismerhess minket! 

"Minden ékszer tartozik valakihez, mert minden ékszernek története van. Az nyújtja a legnagyobb boldogságot a hivatásom során, amikor felcsillanó szempárokat látok, és az ékszer megtalálja azt, akinek örömet szerezhet." /R.M./

Ásványkövek a nagy napra

A házasság egy nagyon fontos döntés. Az esküvő pedig egy életre szóló emlék. Hogy ezt a napot  emlékezetessé tegyük, illetve életünkbe a jót vonzzuk be a házasság során, az ásványkövek rezgését is bevethetjük.

Ásványkövek a nyugodt alvásért

A következő napunk az alvással kezdődik. Oda kell figyelni, hogy szervezetünk igénye szerint hány órát alszunk, hogy mikor alszunk, milyen az ágyunk, ágyneműnk, amelyben álomra hajtjuk a fejünket. Az alvásunk a napunkra is rányomja bélyegét!

Ásványkövek a babavárás idejére

Babát szeretnél, de már régóta nem jön össze? Már terhes vagy és szeretnél a babádnak minden jót megadni, amíg a pocakodban van? Akkor válaszd az ásványköveket!

Megfáztál? Kúráld magad ásványkövekkel!

Tehát, sajnos nagyon úgy néz ki, hogy végleg beköszöntött az ősz. Ez ellen sajnos nem túl sokat tehetünk. Meg egyébként is ez az élet rendje…. Azonban tudunk tenni az egészségünkért!

Tedd jobbá az életed: horoszkópodhoz illő ásványkővel! II.

Miért is más ez a cikk, mint a többi? Mert próbálok az egyes csillagjegyek „rossz tulajdonságaira” rámutatni, illetve tanácsot adni, hogy mely csillagjegy hogyan tudja jobbá tenni az életét.

Gyógyító ásványok – többféle követ szabad-e együtt hordani?

Te hogyan vásárolsz ásványkövet? Én olyan néhány havonta „rákkatanok” egy-egy ásványra, és addig, amíg meg nem szerzem, nem nyugszom. Van, amikor csak a színe vonz, de olyan is van, hogy olvasgatásaim során felfedezek egy ásványt a hatása miatt, és ezért próbálom felhajtani. Emellett persze vannak abszolút favoritjaim, amelyek nélkül ki nem tenném a lábam otthonról.

Hangolódj az Arkangyalokra ásványkövekkel!

Sokan hisznek abban a világban, amelyet szabad szemmel nem látunk, mégis érzékelünk. Egyre többen érdeklődnek az angyalok iránt, és még többen vannak, akik szeretnének a Segítőikkel kapcsolatba kerülni.

Szereted a zöldet vagy épp a rózsaszínt? Megmondjuk miért!

Kabbala és szerencsehozó karkötőinket már ismeritek, és nagy örömünkre szeretitek is. Ezt a kollekciót fejlesztettük most tovább, és arra hívunk Benneteket, merüljetek el velünk a színek varázslatos világában. Nyolc új, színes karkötőt készítettünk nektek paracordból. Hogy miért éppen ezeket a színeket választottuk? Olvassátok el írásunkat, és mindenre választ kaptok!

Tedd jobbá az életed: horoszkópodhoz illő ásványkővel!

Miért is más ez a cikk, mint a többi? Mert próbálok az egyes csillagjegyek „rossz tulajdonságaira” rámutatni, illetve tanácsot adni, hogy mely csillagjegy hogyan tudja jobbá tenni az életét.

Ezért viselj őszi színű ásványokat!

Az ősz színei a sárga, vöröses és a barnás színek. A mai bejegyzésben a barnás színű ásványokról tudhatunk meg minél többet.

 

Ezért viselj orgonit ékszert!

Ma nem egy hagyományos, természetes, bányászott kincsből készült anyagot szeretnék megmutatni nektek, hanem egy emberi kéz által alkotott, mégis nagyon pozitív hatású, akár gyógyító erejű anyaggal szeretnélek megismertetni benneteket!

Viselj vöröses színű ásványköveket!

A vörös a tűz elemhez tartozó szín, amely képes a szenvedélyt (szerelem, szexualitás) felébreszteni, de az agressziót is erősítheti. Ha szeretnénk magunkra vonzani a tekinteteket, akkor bátran viseljük, de ha már reggel indulatosan ébredünk, sietünk, akkor inkább kerüljük – mert feltölt, aktívvá tesz. Növeli az étvágyat is, ha fogyózol, akkor inkább inkább viselj kék színt (sőt, a tányérod színe is lehet kék, mert az csökkenti az étvágyat).

Hogyan segítenek a kék színű ásványok?

A kék szín, a vízenergia színe. A víz pedig a tudást, az érzelmeket, az emberi kapcsolatot és az emberek közötti kommunikáció eleme. A kék szín a tudás, a nyugalom, a béke, az érzelmek és tudásvágy szimbóluma is. 

A zöld színű ásványok ereje

Van, amikor valami miatt a zöld szín nagyon vonz, szeretnénk minél több zöld színnel körbe venni magunkat. Ez nem véletlen! A zöld szín a szeretet, a béke, a nyugalom, a tisztítás színe.

Miben segítenek a sárga színű ásványok?

Hétköznapi értelemben a szín a környezetünk tárgyainak az a tulajdonsága, amelyet látással érzékelünk. A különböző tárgyak a rájuk eső fényt különböző, rájuk jellemző módon nyelik el illetve verik vissza.

Csakrák és ásványok II.

Az előző blogbejegyzésben már olvashattál a csakrákról, arról, hogyan helyezkednek el, mik is azok valójában, illetve az első három csakráról olvashattál: ITT.

Szivárvány babák, a remény gyermekei

Én megálmodtam, Kata elkészítette… Szivárvány anya vagyok karkötő

Miért készült a karkötő, kik is a szivárványbabák? Ők azok, akik reményt, boldogságot jelentenek édesanyjuk számára egy feldolgozhatatlan történés után, melyet egy gyermek elvesztése okozott. Az ő anyukáik a szivárvány anyukák, sajnos magam is közéjük tartozom.

Rólunk írták

Hírek, cikkek, érdekességek az R.M.ékszer háza tájáról, melyek segíthetnek a választásban!

Csakrák és ásványok I.

A csakrák – az emberi szervezet energiaközpontja. Az indiai filozófia, a tantrizmus szerint a csakrák az emberei test bizonyos (pszichikai) energiaközpontjai, amelyek a gerincoszlop mellett helyezkednek el. A csakra szó szankszkrit jelentése kerék, vagy örvénylés, amely az energia áramlására utal.

Ásványkövek utazáshoz, a biztonságos célba éréshez!

Itt a nyár, itt a nyaralás ideje. Legtöbben autóval kerekedünk fel, és indulunk el arra az úti célra, ahol majd a jól megérdemelt pihenőnket töltjük el. Az utazás, az autózás során megvédheti az utasokat, elősegítheti a jármű megfelelő működését, ha viszünk magunkkal bizonyos ásványköveket. Ezek védelmeznek bennünket az utazás során. Emellett az autó megfelelő műszaki állapotának fenntartását is segítik.

Kristályok az boldog, egészséges és bőséggel teli otthonért

Otthonunk tükrözi saját egyéniségünket. Árulkodik ízlésünkről, elvárásainkról, vágyainkról. Az otthon az a hely, ahol pihenünk, feltöltődünk, ahol együtt van a család.

Ezek az ásványkövek boldoggá tesznek

Ezek az ásványok nyitottabbá tesznek, és fogékonyabbá arra, hogy megtaláljuk életünkben a szépséget, a jóságot. Hogy pozitív gondolataink legyenek, hogy vidámabbak tudjunk lenni.

Ásványkövek töltése

Már régóta használod az ásvány ékszeredet? Úgy érzed, hogy „elfáradt”? Akkor valószínűleg ideje megtisztítani. Azt, hogy hogyan kell ezt jól elvégezni, ITT olvashatsz tovább. Azonban, ha megtisztítottad, akkor fel is kell tölteni. Az ásványkövek töltésének technikájába, most beavatlak benneteket!

Koncentrációt segítő kristályok

„A dolgok elkezdenek tökéletesen elrendeződni, ha arra koncentrálunk, amit akarunk.” (Paulo Coelho)

Vedd fel a kapcsolatot a spirituális segítőiddel - ásványkövekkel

Szeretnéd felvenni a kapcsolatot az Égi segítőddel? Jó lenne, ha úgy éreznéd, hogy melletted vannak a Segítőid? Nyitottabbá szeretnél válni? Mindezt elérheted ásványkövekkel!

Jobban szeretnél aludni? Akkor az alábbi ásványokat szerezd be mielőbb!

A nagy meleg és magas páratartalom sokaknak okoz fejfájást és álmatlanságot. Ezért másnap az ember lánya nyűgösebb, fáradtabb és nem tud úgy koncentrálni. Egyébként az egészséges, megfelelő hosszúságú és minőségű alvás elengedhetetlen a szervezet egészséges működéséhez is! Emiatt fontos odafigyelnünk és nem szabad félvállról vennünk az erre szánt időt!

Ásványok, amelyek erősítik a megérzést

Réges-régen, amikor elkezdtem spiritualitással foglalkozni, egy misztikus és megfoghatatlan dolognak tartottam a megérzést. Tátott szájjal hallgattam, amikor valaki arról beszélt, hogy „jelet” kapott, megérzett valamit. És mohó vágyat éreztem arra, hogy én is részese legyek ennek a csodának.

Dohányzásról való leszokást segítő ásványkövek

Akár anyagi, akár egészségügyi okok miatt képesek lehetünk változtatni életünkön. A dohányzás elhagyása egy hatalmas lépés saját magunk felé. És nem könnyű!

5 legjobb szerencsehozó ásványkövek

Szeretnél szerencsés lenni? Boldogságra és folyamatos bevételre vágysz? Új vállalkozást indítanál? Amellett, hogy céljaidért mindent megteszel: álmodsz róla, vizualizálod, elhiszed, hogy megérdemled, elkezded csinálni…. esetleg imádkozol érte, vagy mantrázol azért, hogy elérd… ennyi?

Itt az allergiaszezon! Az alábbi ásványkövek adnak enyhülést

A fura időjárás miatt a növények fejlődése is teljesen más ütemben halad, mint a megszokott. Emiatt akár több allergizáló növény is nehezítheti az arra érzékenyek életét. De erre is találunk megoldást az ásványkövek között!

Keresés