Termékek Menü
0
   

Szállítási információk

Szállítási költségek
I. A megrendelt termék / belföldi (Magyarország) házhoz szállítás díjának fizetési módja:
A megrendelés értékét banki előre utalással, bankkártyás fizetéssel, vagy a csomag átvételekor kell kifizetned. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló email alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedj megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérd jegyzőkönyv felvételét és ne vedd át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

10.000 Ft feletti belföldi rendelés esetén ingyenes a szállítás!

 1. Házhoz szállítás futárszolgálattal, információk:
Webshopunk megrendeléseit a GLS futárszolgálata teljesíti 2 munkanapon belül. A csomagok kézbesítése kizárólag munkanapokon történik. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodsz otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg. 
Kizárólag abban az esetben rendeld meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudod fizetni annak díját a futárnak! A rendelés újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!  További információkért a GLS futárszolgálatról -->  Klikk ide!

   Futárszolgálat (GLS) elérhetőségei:
Telefon (munkanapokon 8-20 óra között): +36 1 802 0265 

   Házhoz szállítás díjszabása:
 - Banki átutalással előre, bankkártyás fizetéssel, vagy utánvéttel: 990 Ft

 2. Foxpost csomagautomatás szállítás, információk:

A FOXPOST csomagautomaták segítségével egyszerűen, időtakarékosan és kényelmesen veheted át online rendelt ékszereidet, összekötve a napi bevásárlást a csomagátvétellel. Mindezt ott, ahol neked épp útba esik! Válaszd ki azt a bevásárlóközpontot, ahol a leggyakrabban megfordulsz, azaz ahol neked a legkényelmesebb átvenni a csomagot. A FOXPOST automaták országszerte elérhetőek, a legnépszerűbb helyeken, így biztosan megtalálod azt, amelyik neked épp útba esik. Add meg a mobilszámod. Nyugalom, nem fognak ok nélkül hívogatni! Egy kizárólag számodra hozzáférhető, egyedi kódot küldenek neked, amivel az automata ajtaját ki tudod majd nyitni. A bevásárlóközpontok légkondicionált belső tereiben lévő automaták megóvják a küldeményeket a fagytól, hőségtől, párától és portól. Biztonságban tudhatod, amíg dolgozol vagy alszol - az átvételkor pedig garantálta tiszta és sértetlen csomag fog várni rád. Az automatát SMS-ben kapott egyedi kódoddal nyithatod ki. Ennél simábban nem is mehetne!  További információkért a Foxpostról -->  Klikk ide!

   Foxpost csomagautomatás szállítás díjszabása:
 - Banki átutalással előre, bankkártyás fizetésselcsomagautomatánál bankkártyával fizetve: 590 Ft

 3. GLS csomagpontos szállítás, információk:
Magyarországon több mint 550 GLS CsomagPont üzemel. A csomagfeladó helyek különböző profilú üzletekben találhatók. A GLS CsomagPontok többségében 10.00 és 20.00 óra között vannak nyitva, de sok közülük már korábban is az ügyfelek rendelkezésére áll. Amikor a csomagod megérkezett az általad választott csomagpontba, akkor kapni fogsz egy SMS-t, hogy átvehető.  További információkért a GLS CsomagPontról -->  Klikk ide!

   GLS csomagpontos átvétel díjszabása:
 - Banki átutalással előre, bankkártyás fizetésselutánvéttel fizetve: 790 Ft
 

II. A megrendelt termék / nemzetközi házhoz szállítás díjának fizetési módja:
A megrendelés értékét banki előre utalással, vagy  Paypallal kell kifizetned. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője, és visszaigazoló email alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedj megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérd jegyzőkönyv felvételét és ne vedd át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

 
Házhoz szállítás futárszolgálattal, információk:

Webshopunk megrendeléseit a GLS futárszolgálata, illetve nemzetközi partnerei teljeíti. A csomagok kézbesítése kizárólag munkanapokon történik. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodsz otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg.
További információkért a GLS futárszolgálatról -->  Klikk ide!

   Futárszolgálat (GLS) elérhetőségei:
Telefon (munkanapokon 8-20 óra között): +36 1 802 0265 

   Házhoz szállítás nemzetközi díjszabása:
 - Banki átutalással előre vagy  PayPallal előre fizetve: 
        2.900 Ft ( Szlovákia(1); Szlovénia; Ausztria; Csehország; Románia; Horvátország(2) )
        3.000 Ft ( Lengyelország; Németország(2); Belgium; Hollandia; Luxemburg; Bulgária )
        4.900 Ft ( Dánia(3); Franciaország; Olaszország(3-5); Nagy-Britannia; Írország(5) )
        7.400 Ft ( Litvánia(3); Lettország(4); Spanyolország(4-6); Svédország(4-7); Észtország; Málta(5); Görögország; Portugália; Finnország(5-7) )

(Az országok nevei mögött zárójelben a szám a várható szállítási időket jelöli munkanapban.)

Akciós ékszereink
Amit az ásványokról gomb
Likeolj vagy írj üzenetet!

A Facebook Messenger-en keresztül is üzenhetsz nekünk úgy, hogy Messenger alkalmazásoddal beolvastatod a következő kódot:
Facebook Messenger code

Elért minősítésünk

rmekszer_azorszagboltja_2015

Megbízható Bolt Program
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz